Kurs i havskajak

Kurs i havskajak

Att paddla havskajak är ett underbart sätt att uppleva naturen. I kajaken glider du tyst och lugnt mellan kobbar och skär. På grunda vatten och över glittrande fjärdar. I kajaken kan du varva ner och känna harmoni med tillvaron. Sjösäkert och smidigt, i egen takt.

Vill du börja paddla är en kurs en trygg och bra start. Under erfaren ledning får vi lära oss hantera kajaken. Hur man tar sig i och ur, paddelteknik, manövrering, räddningsteknik och göra en heldagstur i skärgården. Kursen ger kunskap och träning inför egna turer. Vi får även tips om bra utrustning och vad man behöver ha med sig och hur man packar kajaken.

Välj mellan fyra kurstillfällen i augusti. Kursen är uppdelad på två träningskvällar och en heldagstur i Stockholms norra skärgård. Vi använder fina och stabila havskajaker och hyra av all utrustning som behövs ingår i kursen.

Kursen är speciellt framtagen för SvD accent och Här & nu är arrangör. Vid frågor kontakta dem på info@harochnu.com eller ring 0708 90 55 00.

2 850 kr

Boka kursen

Mer information

Plats: Kvällsträffarna genomförs vid Brunnsvikens Kanotklubb vid Albano (Frescati), Stockholm. Heldagsturen utgår från Rådmansö, norr om Stockholm
Kursavgift: 2 850 kr, inkl kajakhyra
Max deltagarantal: 10 personer/grupp


Välj mellan följande grupper och datum:
  • Grupp 1: Kvällsträning mån 13/8 och ons 15/8. Dagstur lör 18/8
  • Grupp 2: Kvällsträning tis 14/8 och tor 16/8. Dagstur sön 19/8
  • Grupp 3: Kvällsträning mån 20/8 och ons 22/8. Dagstur lör 25/8 (fullbokad)
  • Grupp 4: Kvällsträning tis 21/8 och tor 23/8. Dagstur sön 26/8