Onlinekurs – Husmansklassikerna utan kött

Onlinekurs – Husmansklassikerna utan kött

Vill du börja äta mer vegetarisk och klimatvänligare mat i vardagen, men vet inte vart du ska börja? Då är det här kursen för dig.

Gustav Johansson driver en av Sveriges största vegetariska matbloggar och har hjälpt tusentals människor att få in mer vegetarisk mat i sin vardag. I den här kursen ger han dig sina bästa tips på hur du kommer igång med en vegetarisk/vegansk kost och du får svar på allt du behöver veta för att kunna börja äta mer klimatvänligt - utifrån rätter du redan älskar och känner till.

Kursen passar för alla - oavsett mål eller nivå, men är främst anpassad för dig som vill börja äta vegansk eller vegetarisk kost och har små eller inga förkunskaper.

Pris: 390 kr 

390 kr

Boka här

Du köper onlinekursen via vår samarbetspartner Coursio, klicka här

1

Mer information

Du lär dig:

  • Viktiga fakta om protein och näringsinnehåll - blir man mätt och vad behöver du få i dig?
  • De viktiga grundteknikerna och metoderna som gör vegansk matlagning enkel och god och gör att du kan utforska vidare på egen hand
  • Hur du får vegetarisk mat att smaka lika mycket och lika gott som kötträtter
  • Inköps- och byt-ut-listor över de viktigaste råvarorna och verktygen
  • Hur du använder och lyckas med de vanligaste vegetariska råvarorna som tofu, bönor, sojakött och vegofärs
  • Hur du får dina barn att äta mer vegansk mat och inkluderar dem i matlagningen
  • 14 klassiska recept, där ibland mustiga köttgrytor, egna fiskpinnar, perfekt lasagne och currykyckling - fast i nya, enkla och goda veganska versioner
  • Över 50 korta instruktionsvideos och föreläsningar varvas med korta texter, diskussionsforum och interaktiva självtest, allt för att du ska kunna lära dig i din egen takt och på ditt eget sätt