Onlinekurs – Ta kontroll över din vardagshälsa

Onlinekurs – Ta kontroll över din vardagshälsa

I denna onlinekurs lär du dig bland annat hur du får mer energi och förbättrat fokus, hur du får en lugnare mage och hur du förebygger sjukdomar effektivt genom rätt livsstilsvanor. I samarbete med Jonas Bergqvist presenterar SvD en vetenskapligt grundad onlinekurs i hälsa och livsstil.

I kursen tas ett helhetsgrepp om livsstilens alla delar med verktyg för att ta kontroll över din vardagshälsa. Fokusområden är matens påverkan på din hälsa, fastans effekter, tips för god sömn, vilken motion och träning just du bör välja och vad du kan göra för att minska och hantera din stress.

Kursledare Jonas Bergqvist är en av Sveriges främsta utbildare inom livsstilsmedicin. Jonas är författare till flera böcker och utbildningskompendier, och han utbildar regelbundet alltifrån läkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal till personer som söker kunskap för att optimera sin egen hälsa.

Ta del av onlinekursens innehåll och utmana dig under 30 dagar genom att följa de praktiska tipsen, resultatet blir hälsa på riktigt.

Pris: 590 kr 

590 kr

Boka här

Du köper onlinekursen via vår samarbetspartner Coursio, klicka här 1

Mer information

Du lär dig:

  • Matens påverkan på din hälsa och hur du väljer rätt kosthållning för just dig
  • Om fastans effekter och huruvida fasta är något som passar dig
  • Om vilka näringstillskott du bör välja för att optimera ditt välmående
  • Tips för god sömn som fungerar
  • Vad du kan göra för att minska din stress, men också för att kunna hantera den stress du har på ett bättre sätt
  • Vilken motion och träning just du bör välja