Indien – Mat- och kulturresa

Indien – Mat- och kulturresa

Följ med på en oförglömlig resa till ett av världens största länder. Över hela Indien finns hinduiska pilgrimsmål, sagolika palats och tempel. Vi möts också av nyfikna människor, starka färger och fantastiskt god mat. Historien bakom det indiska köket stäcker sig långt tillbaka och varje region i Indien har egna traditionella maträtter och specialiteter. På vår resa genom detta färgstarka och smakrika land får vi uppleva många av Indiens absolut mest spännande sevärdheter, och samtidigt vara med om en matresa genom flera av Indiens smakfulla kök. Bland höjdpunkterna på resan står en matlagningskurs, besök på tempel, palats och en ekologisk farm, samt avskedsmiddag hemma hos en indisk välkänd matjournalist. Vår svensktalande guide är Sanjoo Malhotra som haft en mångfacetterad uppväxt i Indien. Han är en indisk matlagningsguru och eventmakare och bjuder generöst på expertkunskaper från sitt forna hemland.

Resan är speciellt framtagen för SvD accent och går den 17 - 27 februari 2019. Den kostar 23 650 kr  per person i delat dubbelrum.

23 650 kr

Boka resan

Lotus Travel är arrangör. För mer information och bokning kontakta dem på telefon 08-545 188 40, mejla info@lotustravel.se eller besök hemsidan 1

Mer information

Allt detta ingår:
  • Flyg i ekonomiklass till Delhi via Helsingfors med Finnair tur och retur
  • Nio nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard
  • Svensktalande guide
  • Engelsktalande lokalguide
  • Fullständigt program inklusive entréavgifter
  • Frukost alla dagar samt 13 måltider, utan dryck
  • Alla transporter och bagagehantering i Indien
  • Dricks till chaufförer och guider
  • Flygskatter och säkerhetsavgifter
  • Informationsblad om Indien

Tillkommer:
  • Enkelrumstillägg 3 350 kr