Så som i Himmelen – musikal på Oscarsteatern

Så som i Himmelen – musikal på Oscarsteatern

Välkommen till Oscarsteatern där den hyllade och prisbelönta succéfilmen Så som i Himmelen blir efterlängtad musikal! Upplev magin när historien om den lilla kören återuppstår i musikalversionen skriven av Kay och Carin Pollak. Fredrik Kempe har komponerat  musik som, ihop med Gabriellas sång från filmen, ger liv åt historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott återvänder till sin barndomsby för lugn och ro. Där tar hans liv en plötslig vändning. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsartisten Malena Ernman, folkkäre Björn Kjellman, väletablerade skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter, Tuva B Larsen samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Efter föreställningen samlas vi i Guldfoajén för ett glas vin och lite snacks innan vi lyssnar till ett spännande samtal där SvD:s teaterkritiker Lars Ring och Kay Pollak samt teaterchef Vicky von der Lancken samtalar om det stora, utmanande och roliga arbetet med att göra filmen till musikal.

Evenemanget är speciellt framtaget för SvD accent och går av stapeln söndagen den 14 oktober kl 15.00 – ca 19.00 och kostar 895 kr för kategori A plats på parkett och 995 kr för Premiumplats på bänk 5 – 10.

895 kr

Boka biljett

Boka biljetter genom Showtic, klicka här eller ring Oscarsteatern på 08-20 50 00 1

Mer information

Föreställningen pågår 15.00 - ca 17:50 inkl paus. Därefter bjuds det ett glas vin med lite snacks i Guldfoajén och det efterföljande samtalet börjar 18.20 och pågår till ca 19.00. Antalet platser är begränsat.Allt detta ingår:
  • Biljett på parkett
  • Garderob och programblad
  • Ett glas vin med snacks
  • Efterföljande samtal med Vicky von der Lancken, Kay Pollack, och Lars Ring, teaterkritiker i SvD