Följ med på en matresa jorden runt - en onlinekurs

Följ med på en matresa jorden runt - en onlinekurs

Välkommen till en onlinekurs som passar alla som tycker om att inspireras och laga mat, men även för den som vill gå ner några kilon med god och hälsosam mat. Vår kursledare, kostrådgivaren och receptkreatören Ulrika Davidsson, är känd från ett flertal kokböcker och ofta anlitad expert när man talar om kostrådgivning och matlagning.

Jorden runt med Ulrika Davidsson är en helt nyskapad onlinekurs med inspiration och matglädje från världens alla hörn. Vi får följa med Ulrika på en matresa i fem olika matregioner; Medelhavet, Asien, Mellanöstern, Karibien/Sydamerika och avslutningsvis i Norden. Under kursen får du inspirerande recept, kostschema, inköpslistor och kunskap om de olika regionernas råvaror och smaksättare. Vi bjuder även på handfasta råd och tips kring dryckesval som passar för dessa områden och smaker.

Tid: 5 veckor
Plats: Förslagsvis i ditt kök eller där det passar dig bäst, allt du behöver är en dator eller iPad
Pris: 798 kr

798 kr

Köp här

Du köper onlinekursen via vår samarbetspartner Ulrika Davidsson. Klicka här 1

Mer information

Starta kursen när du vill men förslagsvis börjar du på en måndag då kursmaterialet är uppbyggt på detta och det då blir enklare att följa.


När du köper kursen får du per automatik ett eget konto på Ulrikas hemsida där allt kursmaterial finns samlat. Vid köpet skapas ett användarnamn (din mailadress) och ett lösenord som du enkelt kan justera inne på dina sidor så det blir något som du enkelt kommer ihåg. Du har sedan tillgång till kursen och allt dess material i 365 dagar från den dag som köpet görs.