Kombucha, kimchi och fermenterade grönsaker med Jenny “Surtanten” Neikell

Kombucha, kimchi och fermenterade grönsaker med Jenny “Surtanten” Neikell

Välkommen till två dagars kurs på Rönneberga kurs och konferens på Lidingö.
Vi möter mathantverkaren och kokboksförfattaren Jenny Neikell som ger oss en inblick i vetenskapen bakom fermentering och lär ut sina bästa recept. Fermentering är ett energisnålt sätt att bevara mat och den enda konserveringsmetod som faktiskt kan öka näringsinnehållet i råvaran. På Gröna Udden träffar vi trädgårdsmästarna Tina Bennet och Hanna Taubert Valentin. Här har de startat ett andelsjordbruk enligt Marked Gardenmodell från USA och Japan. Vi får ta del av verksamheten med odling och kompostering enligt ekologiska principer och själva plocka de grönsaker som vi sedan konserverar och får med oss hem. Vi bor på högklassiga och svanenmärkta Rönneberga kurs och konferens beläget vid Stockholms vackra inlopp.

Kursen är speciellt framtagen för SvD accent och äger rum den 9 – 11 oktober 2020 eller 16 – 18 oktober 2020. Den kostar 8 550 kr per person.

Ex. Tax: 8 550 kr Incl. Tax: 8 550 kr

Köp här

Mejtresor är arrangör. För mer information och bokning kontakta dem på telefon 0704-220174 , mejla till info@mejtresor.se eller gå in på hemsidan 1

Mer information

Allt detta ingår:

  • Helpension för två nätter i delat dubbelrum på högklassiga Rönneberga kurs och konferens
  • Två frukostar, två luncher, två trerättersmiddagar, för- och eftermiddagskaffe, välkomstdrink
  • Tillgång till spa-avdelning
  • Ett signerat exemplar per bokning av Jenny Neikells nya bok ”Stora fermenteringsboken”


Tillkommer:

  • Enkelrumstillägg 1 400 kr