Onlinekurs i akvarellmåleri

Onlinekurs i akvarellmåleri

Den här onlinekursen är en grundkurs i akvarellmåleri med fokus på landskap och vänder sig både till dig som är nybörjare och till dig som målat med akvarell förut. Under kursens gång går vi igenom material- och färglära, grundläggande tekniker samt akvarellmåleriets historia. Akvarell är ett spännande material och den här nyskapade onlinekursen ger möjlighet att träna och utveckla ditt målande. Kursen är uppdelad i fyra lektioner med videor som guidar dig genom kursen. Tanken är att du ska måla i din takt och vid tillfällen som passar dig. Du kan se de olika lektionsmomenten så ofta du vill. Kursen leds av Catharina Ahlström som är konstvetare och utbildad på Konstfack. Hon har många års erfarenhet av undervisning i måleri och teckning.

Pris: 350 kr. Material: Vid kursstart får du mer info gällande kursen och en lista över kursmaterial som antingen går att köpa online eller i butik. Feedback: I slutet av hela kursen får du gärna maila kursledaren dina färdiga bilder för att få personlig feedback.

350 kr

Mer information

Tillgång till kursen: Du kommer att få ett mail med inloggning till kursen inom en arbetsdag. Kursen är tillgänglig t.o.m. 31 oktober 2020.


Tid: Starta denna onlinekurs när du vill i ditt tempo. Kursen är uppdelad i fyra lektioner där varje lektion innehåller 2-3 videor. Efter varje lektion gör du övningen själv och fortsätter till nästa lektion när du känner dig redo. Hela kursen varar sammanlagt i ca 80 minuter. Du kan se de olika lektionsmomenten så ofta du vill.


Plats: Hemma online i lugn och ro eller en annan plats som passar dig. Allt du behöver är en mobil, dator eller surfplatta.