Det bästa av Wales

Det bästa av Wales

Följ med på en innehållsrik resa genom Wales från norr till söder som bjuder på enastående natur, dramatisk historia och en oväntad kultur. Här njuter vi också av boende med stil och tradition samt lokalproducerad mat av hög klass! I Wales, som på kymriska heter Cymru, befinner vi oss i utkanterna av den brittiska kulturen, men mitt i den keltiska världen. Vår resa går från den victorianska resorten Llandudno i norr via de i myter och dimma insvepta bergen i Snowdonia och kung Edward I:s järnring av borgar, över de mjuka, gröna, fårbeprickade kullarna i centrala Wales, till den vackra nationalparken Brecon Beacons, och genom kolgruveområdena i södra Wales dalgångar. Resan leds av Mats Sandberg, en mycket kunnig, erfaren och uppskattad färdledare som lett otaliga resor och som vistats mycket i Wales.

Resan är speciellt framtagen för SvD accent och går 6-11 maj 2017. Den kostar från 17 950 kr/ person för del i dubbelrum. Begränsat antal platser.

 

17 950 kr

Boka resan

Historiska Resor är arrangör och för information och bokning kontakta dem på 08-545 95 200, per e-post: homeros@historiskaresor.se eller gå in på www.historiskaresor.se/svdwales 1

Mer information

Allt detta ingår:

  • Flyg med SAS Stockholm-Manchester och London-Stockholm. Flygskatter ingår.
  • Resan leds av Mats Sandberg som möter på flygplatsen i Manchester.
  • 5 nätter på hotell av god/hög turistklass, del i dubbelrum. WC och dusch på rummet.
  • Måltider: Lagad walesisk frukost varje morgon på hotellen, 4 luncher, 2 trerättersmiddagar, exklusive måltidsdryck, 1 Afternoon Cream Tea med scones och walesiska bakverk.
  • Omfattande och variationsrikt program. Bekväm och modernt utrustad buss under rundresan, entréavgifter.
  • Skriftlig information ”Inför Walesresan” medföljer färdhandlingarna liksom kompendium med litteraturutdrag, översikt över Wales historia, kartor m m.

Tillkommer:

  • Enkelrum 2450 kr