Klassiska Göta kanal med Rickard Thunér

Klassiska Göta kanal med Rickard Thunér

Upplev Sverige från vattenvägen ombord på M/S Juno, världens äldsta registrerade passagerarfartyg med hytter. Under denna klassiska kanalresa, som tar oss från Stockholm till Göteborg via Göta Kanal, passerar vi två akvedukter och inte mindre än 66 slussar, inklusive Carl Johans slusstrappa i Berg, Göta kanals äldsta sluss i Forsvik och Trollhättans imponerande slusstrappa med en fallhöjd på 32 meter. Vi får också promenera i pittoreska Trosa, gå en guidad tur till Vreta klosterruin och kyrka och besöka spännande Karlsborgs fästning, med mera. Du väljer själv om du vill ta en tur i land eller avnjuta en drink på bryggdäck i lugn och ro. Helpension med frukost, lunch och middag ingår. Vår ciceron är antikhandlaren Rickard Thunér, som bland annat är känd för sin medverkan som antikexpert i TV. Under resan kåserar Rickard om minnen och spännande anekdoter från TV-inspelningar, lärorika värderingar, avslöjande förfalskningar och fascinerande föremål genom åren.

Resan är speciellt framtagen för SvD accent med avresa från Stockholm den 31 juli 2020 (ankomst till Göteborg den 3 augusti). Priset är från 13 495 kr per person i dubbelhytt, beroende på hyttkategori.

13 495 kr

Boka resan

Rederi AB Göta Kanal, som ingår i Strömma Turism och Sjöfart AB, är arrangör. För mer information och bokning kontakta dem på telefon 031-80 63 15, mejla bookings@gotacanal.se eller besök hemsidan. Ange SvD accent när du bokar resan. 1

Mer information

Allt detta ingår:
  • 4 dagar och 3 nätter ombord, varav en vid kaj
  • Helpension med 3 frukostar, 4 tvårätters luncher och 3 trerätters middagar samt eftermiddagskaffe
  • Kryssningsvärd
  • Ciceron Rickard Thunér
  • 5 längre stopp för utflykter

Tillkommer:
  • Dryck under kryssningen ingår ej
  • Transfer till och från avgångs- respektive ankomstplats ingår ej