Kryssa runt Kuba

Kryssa runt Kuba

Följ med på en seglats runt Kuba och upptäck dolda vikar och vita stränder. Karibiens kristallklara vatten bjuder in till härliga bad och ett fantastiskt marint liv.

Ombord på motorseglaren M/S Panorama, som har plats för 49 passagerare, bor vi i bekväma hytter. När vi kliver iland tar vår kunniga guide med oss på promenad i de koloniala städerna Havanna, Cienfuegos och Trinidad som alla finns med på världsarvslistan. I gränderna bland de pastellfärgade husen berättar hon gripande om revolutionshjälten Che Guevara och hans allierade Fidel Castro. Denna vackra ö är känd för sina amerikanska 50-talsbilar, salsa och feta cigarrer. Landskapet domineras av böljande gröna kullar med tobak och sockerrörsodlingar. I naturreservat längs kusten spanar vi efter leguaner, havssköldpaddor och flera av Kubas färgstarka fåglar.

Resan är speciellt framtagen för SvD accent och går mellan 13 – 24 november 2019. Den kostar 42 950 kr per person i dubbelrum.

42 950 kr

Boka resan

Thabela Travel är arrangör. För mer information och bokning kontakta dem på 08-544 000 08, mejla info@thabelatravel.com eller besök hemsidan 1

Mer information

Allt detta ingår:
  • Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn-Havanna t/r
  • Klimatkompensation för flyg
  • Boende 4 nätter på hotell och 6 nätter på motorseglaren M/S Panorama i C-hytt
  • Frukost alla dagar samt 17 måltider
  • Svensktalande professionell reseledning och lokala specialistguider
  • Bagageservice och dricks till bärare, lokala guider och chaufförer