Sydafrikas vildmark med Charlotte Permell

Sydafrikas vildmark med Charlotte Permell

Charlotte var länge uppskattad programledare för Mitt i naturen. Nu tar hon med oss till de finaste naturområdena i Sydafrika.

Resan börjar i Drakensbergen där vi följer en av världens största raviner med oförglömliga vyer och det blir även tid för härliga vandringar. Vi åker på safari i Krugerparken, där alla får hjälpas åt att spana efter the big five. Här finns goda möjligheter att hitta både lejon och leopard. I det lilla kungadömet Swaziland bekantar vi oss med befolkningens kultur och passerar ett vackert landskap med traditionella afrikanska byar utspridda längs kullarna. Vi stannar till på några marknader för att ta del av deras vackra hantverk. St Lucias våtmarksområde finns med på världsarvslistan och under vår flodtur ser vi massvis med flodhästar och krokodiler. Det blir även tillfälle för sköna bad i Indiska Oceanen. Stadsrundtur i Durban och Pretoria ingår.

Resan är speciellt framtagen för SvD accent och går 21 – 31 januari 2020. Den kostar 32 950 kr per person i dubbelrum.

32 950 kr

Boka resan

Thabela Travel är arrangör. För mer information och bokning kontakta dem på 08-544 000 08, mejla info@thabelatravel.com eller besök hemsidan 1

Mer information

Reseafton med Charlotte Permell den 28 augusti 2019 kl 17.00 - 18.30. Sydafrikas ambassad, Fleminggatan 20, Stockholm. Fritt inträde men föranmälan krävs, anmäl dig via mejl till info@thabelatravel.com eller ring 08-544 000 08.

Allt detta ingår:
  • Flyg från Stockholm/Köpenhamn/Göteborg – Sydafrika tur och retur
  • Rum på tre-fyrstjärniga hotell
  • Frukost samt 12 måltider
  • Svensktalande ciceron och guide

Tillkommer:
  • Enkelrumstillägg 5 000 kr