En dag med grandiosa antikviteter

En dag med grandiosa antikviteter

Välkommen till en lärorik dag full av inspiration i konstens, den ikoniska designen och de grandiosa antikviteternas värld i samband med att Grand Antiques, Art & Design äger rum på Liljevalchs. Här ställer Sveriges främsta konst-, design- och antikhandlare ut noga utvalda verk, allt från förhistoriskt glas till italiensk design.

Dagen leds av Sofia och Pontus Silfverstolpe och tar sin början på Hasselbacken med fördjupande föreläsningar av experterna Bo Knutsson, Carolina Tüür och Victoria Astudillo samt Pontus Silfverstolpe. Efter en välsmakande lunch med ett kåseri om det dukade bordet i Hasselbackens matsal promenerar vi till Liljevalchs konsthall där vi möter några av Sveriges främsta konst-, design- och antikhandlare tillika kända antikexperter som Jan Ribbhagen, Claes Moser, Björn Gremner med flera. 

Dagen avslutas med ett glas vin och mingel och möjlighet till egna strövtåg på mässan.

Upplevelsen är speciellt framtagen för SvD accent och kostar 1 700 kr per person. Datum: torsdag 12 september 2019. Tid: 10.00 – ca 16.00 (heldag). Dagen börjar på Hasselbacken och slutar på Liljevalchs.

1 700 kr

Mer information

För den som önskar övernattning i ett av Hasselbackens nyrenoverade rum finns ett erbjudande om 10% rabatt i samband med SvD accents dag. Boka på telefon 08-121 33 384 eller mejla frontdesk@hasselbacken.com. Uppge bokningskod #6257.