Kulinarisk vinkryssning – Middag med vinprovning

Kulinarisk vinkryssning – Middag med vinprovning

Välkommen ombord på eleganta S/S Stockholm och en unik kryssning i skärgården. Under kvällen njuter vi av en specialkomponerad 3-rättersmiddag ackompanjerad av utvalda viner från den tyska vinregionen Rheingau. 

Under färden lyssnar vi på Tim Lilienström, estate manager på Georg Müller Stiftung, som delar med sig av sin kunskap kring vin och mat. Tillsammans med sin familj och sitt team har han som mål att producera viner av högsta kvalitet. Med traditionell vinodling och ultramodern vinmakning har han skapat viner som är hyllade bland sommelierer och press världen över. Fartygets krögare Hjalmar Litzén och köksmästare Fredrik Gustafsson har komponerat kvällens meny där varje rätt matchar de speciellt utvalda vinerna på bästa sätt.

Varmt välkommen!

Arrangemanget är speciellt framtaget för SvD accent. Det går av stapeln onsdagen den 19 september 2018 klockan 19.00 - 22.00 och kostar 1 250 kr per person.

1 250 kr

Mer information

S/S Stockholm avgår 19.00 från Strandvägen, kajplats 16, i Stockholm (utanför Hotel Diplomat) och är åter vid kaj ca 22.00.

Allt detta ingår:
  • Vinprovning och specialkomponerad 3-rättersmiddag
  • Kaffe och dessert
  • Kryssning

Meny:
  • Kalvbräss, smörsås, gröna ärter
  • Hummerthé
  • Hummerravioli med hummerskum och färska örter
  • Kalventrecôtemedaljong, lättare svampstuvning, potatiskroketter
  • Fartygets Desserttorn