Säsongens skaldjursafton

Säsongens skaldjursafton

Välkommen till en kväll på mysiga Melanders på Dalagatan i Stockholm där vi får njuta av säsongens skaldjur. Vi serveras en välkomstdrink och lyssnar till Nils Molinder som lär ut det mesta om havets läckerheter. Hur hanteras och förvaras skaldjuren bäst, när infaller den bästa säsongen, hur öppnar man egentligen ett ostron och mycket mer.

Så småningom är det dags att sätta sig till bords för att njuta av kvällens skaldjur som presenteras av en skaldjursexpert från Melanders Fisk och aftonens sommelier från VinUnic/Riedel berättar om kvällens omsorgsfullt utvalda viner.

Datum: tisdag den 21 februari  kl 18.00-22.00 på Melanders, Dalagatan 9 R, Stockholm.

1 395 kr

Mer information

Allt detta ingår:
Välkomstdrink
Skaldjursskola
Skaldjursfrossa i varma och kalla skaldjur som som serveras i platåer samt varma serveringar vid bordet av Melanders Fisk med bland annat: Smögenräkor, havskräftor från Havstenssund, hummer från Halifax, King-crab ben och ostron från Sverige och Frankrike
Vin till middagen enligt vinlista
Kaffe och chokladtårta