Följ med SvD till Bokmässan

Följ med SvD till Bokmässan

Upplev Nordens största kulturevenemang tillsammans med SvD! Följ med på vårt specialchartrade tåg till Göteborg och få tillträde till årets Bokmässa innan den öppnar för allmänheten.

Ombord på tåget finns SvD:s kulturchef Lisa Irenius, bitr kulturchef Anders Q Björkman och Maria Carling, redaktör för Idagsidan. Det blir en inspirerande färd med möjligheter till spontana samtal när trion går omkring i tåget. Med ombord finns också journalisten Peter Alestig och signerar sin nya bok “Fem år av fångenskap” som handlar om den svensketiopiske hjärtläkaren Fikru Maru och hans tid som fängslad i Etiopien.

På tåget får du också en entrébiljett som ger dig möjlighet att besöka årets Bokmässa under den allra första dagen, som främst riktar sig till bok- och biblioteksbranschen. Väl framme i Göteborg väntar ett fullmatat program och i SvD:s monter kan du träffa och lyssna på intressanta SvD-profiler såsom Dick Harrison , Emma Frans och Lotta Lundberg. På Psykologiscenen deltar Idagsidan med ett digert program.

Din hemfärd bokar du själv och ingår inte i priset, men som SvD accent-resenär får du en rabattkod med din orderbekräftelse.

795 kr

Mer information

Du bokar din plats genom SvD accent. Platsbokning ej tillgänglig utan du får din plats per sms när bokningen behandlats av MTR Express, senast 14 dagar innan avresa.

Allt detta ingår:
  • Enkelresa Stockholm-Göteborg den 26 september 2019 med MTR Express. Avresa kl 08.45 med ankomst kl 11.55
  • Entrébiljett till Bok- och Biblioteksmässan med förtur till branschdag
  • Rabattkod som ger 10% rabatt för bokning av återresa med MTR Express. Gäller avgångar 26 september - 1 oktober